MPL-MY Musim Liga W8 Hari 3 [Bahasa Melayu]

Үзсэн тоо 334 415
290

[MPL-MY Musim Liga Minggu 7 Hari 3]

Inilah pertempuran di antara family Daddy Hood! Homebois vs Bosskurr, adakah perlawanan ini akan berlangsung santai atau sengit?

Jadual:
⏰ 11:00AM | Orange Esports vs Suhaz Evos
⏰ 1:45PM | HomeBois vs Team Bosskurr
⏰ 4:30PM | Reborn Esports vs RED
⏰ 8:45PM | TIE BREAKER

Jangan lupa untuk menonton perlawanan secara langsung pada 2 Mei!

Mobile Legends: Bang Bang Official
Сэтгэгдлүүд  
  • Arif Haikal

    Arif Haikal

    Сарын өмнө

    Aku suka curi lord musuh 😂😂😂😂

  • Fadhil Febrian asran

    Fadhil Febrian asran

    Сарын өмнө

    SUHAZ EVOS

  • Amirul Fitri

    Amirul Fitri

    Сарын өмнө

    Aul si anak syurga🤣🤣

  • M. R A

    M. R A

    Сарын өмнө

    MPL is Red!?!?!? MPL is Blue!!!!!

  • KF MAFAR H515

    KF MAFAR H515

    Сарын өмнө

    hi

  • Queen Braco

    Queen Braco

    Сарын өмнө

    Bisa pulak lah lagi host angkat kaki sebelah hadehhh....😏😏

  • Azrul 91

    Azrul 91

    Сарын өмнө

    Chou buat tank rugi

    • Recakka Reksan

      Recakka Reksan

      Сарын өмнө

      Tak rugi sangat lah, kalau awak dapat tangkap core lawan untung tuh

  • yamiミクchi

    yamiミクchi

    Сарын өмнө

    Playoff sambung bila ?

    • zarid

      zarid

      Сарын өмнө

      Selepas raya

  • Jonathan

    Jonathan

    Сарын өмнө

    EVOS ROAR" BECOM A LEGEND 🇮🇩🇮🇩💪💪💪

  • Shaliza Hairudin Shaliza Hairudin

    Shaliza Hairudin Shaliza Hairudin

    Сарын өмнө

    Aul ni boss ada lawan kah

  • Mee Soba

    Mee Soba

    Сарын өмнө

    rubbish dan tak sportmanship langsung budak bosskur. hrap next season jngn recruit lagi player orang tua. player line up baru, lpstu dah tua atas 25 tahun tak function lgi dah. dah selow. dgn tak sportmanship langsung, last game pun main troll suka2 dgn draft pick. ranked mythic tpi main mcm ni is very sad liau.

    • Azrul 91

      Azrul 91

      Сарын өмнө

      MNputr chou guna lg power dari pro player plk

    • Azrul 91

      Azrul 91

      Сарын өмнө

      Gord clear lane brawl bleh la

    • Azrul 91

      Azrul 91

      Сарын өмнө

      Kena tukar line up draft tah apa2

  • kaito kid

    kaito kid

    Сарын өмнө

    Taik la mpl id rehat seminggu je pastu playoff ni mpl my banyak lak time nk kena tunggu

    • zarid

      zarid

      Сарын өмнө

      Diorang pun nak raya jugak

  • Rizan Zazman

    Rizan Zazman

    Сарын өмнө

    dekat mana nak beli hoodie red esport

  • Amelia Theressa

    Amelia Theressa

    Сарын өмнө

    Sian bosskur..

  • RENX-AP CHANNEL

    RENX-AP CHANNEL

    Сарын өмнө

    homebois vs reborn

  • Aeiman

    Aeiman

    Сарын өмнө

    Kalau takde sistem group aku yakin geek fam tak layak playoffs

    • VvipED Gamingz

      VvipED Gamingz

      Сарын өмнө

      Main sebut je ko.. pandai kira math x si bocil nie... Kesian tol tengok ko x thu kira

    • MUHAMMAD IMAN

      MUHAMMAD IMAN

      Сарын өмнө

      Lah macam tu pula ke bukan geek fam 6 menang and yg tak layak playoff tu reborn esport 5 menang je hm lepastu agg points paling rendah .bang kena belajar balik kira kira dulu kot😅

  • tarmizi mizie

    tarmizi mizie

    Сарын өмнө

    Aul ni boss ada lawn kah

  • MUHAMMAD IQBAL NAFIZ BIN AZIZUL AFANDI Moe

    MUHAMMAD IQBAL NAFIZ BIN AZIZUL AFANDI Moe

    Сарын өмнө

    Kata ade tie breaker

  • Rahmah Muluk

    Rahmah Muluk

    Сарын өмнө

    Ayuh team todak

  • THUG GAMING

    THUG GAMING

    Сарын өмнө

    GG🙏

  • aco _06

    aco _06

    Сарын өмнө

    Shit game

  • ilham kurniawan

    ilham kurniawan

    Сарын өмнө

    mom pakai alucard lah

    • zarid

      zarid

      Сарын өмнө

      @ilham kurniawan maksud dia suhaz lebih kuat daripada oe

    • ilham kurniawan

      ilham kurniawan

      Сарын өмнө

      @fakulraziaminbasir tapi suhaz gk bisa ngeratakan todak

    • A H

      A H

      Сарын өмнө

      @fakulraziaminbasir ok dik, gi tido dik

  • SaD faCe

    SaD faCe

    Сарын өмнө

    Raul hayah eh la hahahaha

  • Dad Yusri

    Dad Yusri

    Сарын өмнө

    Peminat homebois komen sini!!...gembira siak dpt masuk playoff...

  • Firmxn shxh

    Firmxn shxh

    Сарын өмнө

    Hy

  • Afiq Sulaiman

    Afiq Sulaiman

    Сарын өмнө

    One only aul